Ние избираме най-добрите БИОЛОГИЧНИ сортове какао от Гана, гарантиращи всички сертифицирани стандарти за качество.
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА БИЛОГИЧНОТО КАКАО:
Както при кафето, екологичното сертифициране на Европейския съюз задължава земеделския производител по произход да спазва поредица от насоки, главно забрана за употребата на пестициди и изкуствени хербициди, да използва само естествени торове и да защитава почвата и природната среда от свръхексплоатация. Чистият шоколад (с повече от 90% какао) осигурява антиоксидантни свойства, богат е на калий и желязо, полезен е за здравето на сърдечно-съдовата система, подходящ е и за вегетарианци и вегани, не съдържа оцветители, консерванти, лактоза или глутен.
Ние избираме най-добрите БИОЛОГИЧНИ сортове какао от Гана, гарантиращи всички сертифицирани стандарти за качество.
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА БИЛОГИЧНОТО КАКАО:
Както при кафето, екологичното сертифициране на Европейския съюз задължава земеделския производител по произход да спазва поредица от насоки, главно забрана за употребата на пестициди и изкуствени хербициди, да използва само естествени торове и да защитава почвата и природната среда от свръхексплоатация. Чистият шоколад (с повече от 90% какао) осигурява антиоксидантни свойства, богат е на калий и желязо, полезен е за здравето на сърдечно-съдовата система, подходящ е и за вегетарианци и вегани, не съдържа оцветители, консерванти, лактоза или глутен.